GRÀCIES SRA IRMA ROGNONI !

Seguint el nostre ritme de fer les coses sense presses però sense pausa , avui volem compartir amb tots el dia que vam ser rebuts com a associació Ammbar per la Sra Irma Rognoni , presidenta de l’Institut Municipal del Discapacitat , IMD , l’Ajuntament de Barcelona , (que és també regidora del mateix , regidora del Districte de Nou Barris i també regidora de Família , Infància , Usos del temps i Discapacitats , dins l’Àrea de Qualitat de Vida , Igualtat i Esports, que dirigeix ​​la Il·lma. Sra Tinent d’Alcalde Maite Fandos) .

O sigui una senyora molt ocupada, però que ens va rebre sense presses i disposada a escoltar-nos.

Li expliquem l’esperit de Ammbar, com és una associació sense ànim de lucre, on tots som iguals, el nostre desig de treballar per, per a i amb els nostres companys en la malaltia mental i les necessitats que tenim.

Sentim la sensació que ens estava escoltant amb atenció i que faria el que estigués al seu abast per poder desenvolupar les nostres idees.

Sí, una persona que ens va escoltar sense qüestionar per ser persones discapacitades per malaltia mental i sobretot creure en nosaltres i en els nostres projectes.

Per tot això i no sent Ammbar política, no vol dir que no siguem agraïts amb les persones que ens volen ajudar, per això diem GRÀCIES SRA. IRMA ROGNONI!