Viu la Salut: salut mental i violència, per CNN en Espanyol

CNN en Espanyol transmetrà un programa especial sobre la salut mental i la violència el dissabte 3 d’agost a les 20.00 conduït per la doctora Marisa Azaret.

El debat sobre aquest tema sembla estar intensificant-se cada vegada més i fins i tot es parla que està directament relacionat als episodis amb violència amb arma de foc i fins terrorisme.

Què fa que una persona actuï violentament? En aquest especial s’exploraran tots els elements i raons que podrien portar a una persona a carregar contra altres o contra ells mateixos.

S’analitzarà l’origen de la violència en la societat i tot el que la ment pot revelar al respecte.

A més s’avaluarà com la música i les pel·lícules influeixen en això ja que segons molts, semblen glorificar la violència.

En aquest programa també es buscarà entendre el moment en què les guerres i la seva representació crua en les notícies, podrien fer-nos insensibles al sofriment.

Es buscarà també educar sobre la salut mental i la violència, per aconseguir entendre els problemes que això genera en les persones i famílies i per ensenyar-los a detectar senyals de violència i com prevenir-les.

Viu la Salut: salut mental i violència, aquest dissabte 3 d’agost a les 20.00 ia la 0.30 amb retransmissions el diumenge 4 d’agost a les 6.00, 9.30 i 18.00 i el dilluns 5 d’agost a les 5.30.

Notícies Argentines
31 juliol 2013 • 13:19