Encara que siguin dues línies no volem deixar de publicar la visita que ens va fer la consellera Marta Sendra a la nostra seu provisional, tal com ens va dir el dia de l’Audiència Pública que faria.

Primer va trucar per telèfon per confirmar si podia venir i en no ser dia de GAM li vam dir que l’esperàvem amb molt de gust, encara que feia un dia que més de primavera semblava de pur hivern.

Va coincidir amb que estàvem contents perquè tard però en no ser possible en el seu moment perquè només disposem dels dijous per reunir-nos, volíem celebrar el Dia Mundial de l’Autisme i d’altra banda també va coincidir amb la celebració del sant d’un de nosaltres i entre refrescs i pastes vam passar una bona estona.

El primer que volíem és que ella ens digués alguna cosa però va ser a l’inrevés, Marta ens va dir que li expliquéssim la nostra situació, actuacions i activitats que volíem fer, cosa que li expliquem amb molt de gust … Per fi algú que és capaç d’escoltar-nos sense presses!

Com va estar “in situ” a la nostra seu va poder comprovar en primera persona les dificultats que tenim per treballar. Es va apuntar diverses coses i ens va dir que si la acceptàvem vindria un altre dia, nosaltres li vam dir que es considerés convidada menys en els dies que fem el GAM que també coincideix en dijous.

Marta gràcies per complir la teva paraula!