Hem assistit per segona vegada, a la sessió del Pla dirigit a totes les entitats del barri. Sentim no haver gaudit de participar en les altres dues sessions ja que ens han semblat molt interessants i profitoses per a aplicar en la nostra Associació.

Les ha dirigit el professor Enrique Morales que treballa conjuntament amb la UB i l’Ajuntament de Barcelona amb el conveni IGOP (Institut de Govern i polítiques públiques), Grup de accions comunitàries, on la idea final es millorar el barri a tots els nivells.

El Pla Comunitari de la Sagrada Família va demanar ajuda sobre el tema de la formació de les entitats, associacions, etc… i van aconseguir el suport de l’IGOP per mitjà de l’excelent professor Morales, que va tenir a la seva contra el tenir que donar-nos l’informació desitjada en forma condensada per a poder arribar a tots els temes. La visió general es que les classes han sigut molt positives però per a poder obtenir una optimització duradera hauria sigut necessari rebre la informació en més sessions que nosaltres vam valorar en al menys un trimestre més.

Totes les sessions han sigut molt valorades per tothom i nosaltres hem aprofitat per a aplicar part de l’aprés en la nostra Associació: la importància de programar, de fer participar, de treballar en grup encara de poder tenir diferents opinions… però si tornessin a fer-les aquestes sessions participaríem per a poder aprofitar tot el explicat al màxim pel seu gran interés.

Van estar presents representants de diverses entitats amb els quals vam poder fer intercanvis d’opinió molt interessants:

Biblioteca: Mónica Medina

Agencia de Salud Comunitària: Daniela

Fundació Claror: Roser

Fundació Aroa: Esther

PIAD: Carmen

Equilibrium, Medicina tradicional china: Tomás

GIM: Lidia Villalva

AAVV: Jaume i un altre representant

Agrupació Excursionista Catalunya: Quim Llop

¡Estimat Ernesto! ¡Necessitem més formació per anar endavant i no quedar-nos en el projecte! ¡Gràcies!