Ens havíem posat en contacte amb l’Associació de Veïns de Sagrada Família per parlar amb ells i veure la forma en què ens podíem ajudar mútuament, en cas necessari.

 El dia 20 d’octubre el President, En Jaume Torrens, va venir a una de les nostres reunions en el nostre lloc de treball, Espai 210, i ens va explicar els diferents àmbits en què estan treballant i que segons ell, nosaltres ens podríem integrar en l’Àmbit de Serveis a les Persones .

 

El dia 2 d’octubre a dos quarts de vuit vam ser convidats a participar en una reunió del grup de l’Àmbit de Serveis a les persones, que segons ens van comentar es reuneix al local de l’AA de VV els segons dilluns de mes a dos quarts de vuit de la tarda.

 En aquesta primera reunió ens presentem i proponem els nostres objectius i plans de treball a curt i llarg termini, i el desig de tant rebre ajuda com col·laborar en el que puguem fer al barri.

 També hi va haver representants d’un altre grup, el GIM, que igualment es van presentar i van exposar idees de treball (van quedar que ens enviarien informació més detallada per publicar, l’esperem!). Ells porten més de quatre anys treballant per una millor integració dels migrants.

La resta de persones que estaven eren membres de l’AA de VV.

 Va ser una reunió molt intensa on tots arribem a un bon fi: el treballar en col·laboració pel benestar dels veïns del barri de la Sagrada Família.