Ens ha costat una mica de temps, però una persona va confiar en nosaltres i vam poder començar amb el nostre primer taller d’Informàtica Bàsica i Internet.

La persona a la qual sempre li estarem molt agraïts és la Sra Anna Surt, bibliotecària de la Biblioteca Sagrada Família que ens ha donat totes les facilitats possibles amb el seu equip. Ella també ens va ajudar en la recerca de la persona voluntària per a ser la monitora del taller, és una persona tota en si una delicadesa i amb una gran paciència. Sobretot destaquem-hi la il·lusió i la gran alegria amb què fa la seva feina. Gràcies Blanca!

Quan acabi el taller per aquest curs, li farem una entrevista perquè ens expliqui les seves impressions personals.

El primer dia vam fer unes fotografies -a continuació posarem una d’elles-, ara hi ha tres alumnes més, però la quantitat d’alumnes no ens preocupa, no volem que siguin molts per així poder fer-ho molt bé. Si haguessin molts seria com fer un taller comú amb el problema de no poder atendre a tots i llavors el resultat no seria vàlid. Nosaltres per les nostres característiques som una mica més lents per aprendre, per la medicació que prenem, per tenir llacunes de memòria per la mateixa malaltia, etc … igualment ho hem fet obert a altres persones sense malaltia mental, però amb les mateixes circumstàncies d’aprenentatge d’haver de partir de zero en aquestes matèries.