El dia dotze vam estar una delegació de Ammbar en una sessió plenària del Excm. Ajuntament de l’Eixample de Barcelona, era la primera vegada i ens va semblar molt interessant.

Aquesta, era una exposició de temes tractats pels partits polítics i discutits democràticament i finalment acceptats per tots.

Dues coses ens van cridar enormement l’atenció, una la intervenció d’un Conseller que sobretot va parlar a favor de la gent gran, amb una gran eloqüència i l’altra que al final els ciutadans podien parlar prèvia petició registrada 48 hores abans.

Al finalitzar ens vam quedar parlant amb el Conseller En Vicenç Enguix i Giménez i el felicitem per la seva gran participació, ja que no va tenir rèplica. (És el senyor que està situat sota la pantalla a l’esquerra)

Té una gran personalitat política amb les idees molt clares i com anècdota, parlava de la gent gran, quan el mateix es una persona gran, en perfectes condicions per al seu càrrec.

Després el de la participació dels ciutadans ens va donar la idea de participar nosaltres també, per presentar-nos oficialment als veïns.

Cosa que vam poder fer molt aviat perquè es va convocar una audiència pública per al següent dimarts.