Per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental ens ha semblat bé que vegeu la fotografia que ens vam fer per primera vegada presentant-nos a l’Institut Municipal del Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona. Per a nosaltres va ser un dia especial ja que ens entrevistàvem amb la gerent de l’Institut, Sra. Ester Capella i la Coordinadora Sra. Merche Barraneche. Nosaltres tots som usuaris de Salut Mental i la nostra presidenta M ª Jesús Peláez, escollida per votació popular dels mateixos ciutadans com a representant pel sector de disfunció mental. I en aquest dia vam fer la presentació oficial de la nostra Associació Ammbar.

En Ammbar treballem per ajudar-nos i ajudar a qui vingui a nosaltres, a defensar els nostres drets, a treballar per eliminar l’estigma social des de la base i conscienciar la població que la persona amb malaltia mental pot estabilitzar-se i ser un ciutadà més. Som capaços de viure en família, tenir una feina digna i ser un més de la societat.

Reunión día 5 de octubre

Recordant que ningú és immune a tenir una discapacitat per factors de la vida: accidentals, crisis econòmiques, genètiques, etc …

Volem deixar ben clar que ens solidaritzem amb totes les malalties i disfuncions.

Tots som iguals, amb capacitats diferents.